Sådan foregår det...


Indledning....

Jeg har bestræbt mig på, at gøre de enkelte sider brugervenlige, og med så lidt tekst som muligt, da man jo kan skrive stolpe op og stolpe ned med alle mulige ting; og det forvirrer ofte mere end det gavner. Så det vil kun være på siden her, at I får en mere uddybende forklaring på, hvad jeg kan tilbyde og hvordan. 

Baby-og børnefoto....

I modsætning til at fotografere voksne, er børn op til en vis alder ofte mere tidskrævende. Det tager den tid, det nu en gang tager. Med lidt tålmodighed så skal det nok gå. Det er derfor en god ide at lave billederne hjemme, hvor børnene kender de vante rammer.


Bryllupsfoto....

Når vi snakker bryllupsfoto, så er der mange ting der skal falde på plads, så jeres dag bliver til en skøn oplevelse. Vi skal have styr på kirken og hvad præsten tillader, med hensyn til hvad man må og ikke må tage billeder af under vielsen. Så skal der være styr på kørsel fra kirken; og hvordan det skal foregå, når vi kommer frem til stedet hvor bryllupsbillederne skal tages o.s.v. Når jeg beregner prisen til jer, har det selv sagt betydning for hvor mange steder vi skal køre til, og hvor mange gæster der er med, hvis der skal fotograferes ved festen. Og om jeg lave en færdig fotobog, eller ønsker I blot billeder som digitale filer.


Download billeder...

Billederne sendes til din mail via Wetransfer, som er en app der kan bruges til at sende mange og store filer på. Du behøver kun at downloade billederne når du ser beskeden i din indbakke. (Og jeg kan se når de er sendt og ligeledes hvornår du har downloadet dem) ret smart. Du har 6 dage til det, ellers skal billederne gensendes.


Generelt...

Fra jeg trykker på udløseren og til det helt færdige resultat kommer til dig, kan der være en del arbejde imellem. Det kan være der er noget du vil have rettet eller beskåret anderledes på dine billeder. Skal de være i farve eller sort/hvid. Vi snakker det igennem undervejs. Og i nogen tilfælde sendes uredigerede billeder først frem, så du senere kan være med i tilblivelsen af de færdige billeder, og andre gange er billederne rettet til på forhånd. Men det afhænger helt af hvilken situation det drejer sig om. 

Generelt...

Når du henvender dig med dit ønske om fotografering, så snakker vi detaljerne igennem, så du får det du har brug for.

Opgaverne er jo meget forskellige, så det er vigtigt at vi forstår hinanden. Der vil også være forskel i prisen på det samme produkt, alt efter hvor på Sjælland det skal foregå. Når jeg beregner priser, er det ikke kun for arbejdet ude hos kunden. Der beregnes også for kontorarbejde, klargøring og diverse redigeringer.


Aftale på mail....

Jeg tilbyder mange forskellige løsninger, og du får altid et tilbud på mail som du skal godkende, før vi går i gang.


Portrætter....

Mange mennesker kan ikke lide at blive fotograferet. Så det er nogle gange op ad bakke, at få folk til at synes godt om det. Nogen gør det af egen fri vilje, og andre er blevet bedt om det af deres virksomhed, i forbindelse med firmabilleder til tryksager eller hjemmesider m.v. Men det bruger jeg så lidt mere tid på, så billederne alligevel kommer i kassen. Det er vigtigt at få skabt gensidig tillid, så resultatet bliver som ønsket. Hos mig bruger vi den tid der skal bruges, uden meromkostninger for dig.


Print... 

Når vi taler om print, så er der mange formater, skæve mål eller standard mål. Nogle kunder bestiller en ramme inden de få billedet, og andre lige omvendt. En velkendt sætning; "man sælger ikke skindet før bjørnen er skudt". I min optik er det altid bedst at vente med rammen, til motivet er på plads. Og hvad er et standard mål så..? Jo; vi kender de gængse formater - 13x18, 18x24, 30x40 o.s.v. Men det behøver ikke være sådan. Rigtig mange billeder, tager sig bedst ud i skæve mål. Derfor vejleder jeg dig, så det rigtige udsnit kommer til sin ret.


Spørgsmål og input....

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til opgaven, så du er 100% sikker på hvordan det skal være. Ligeledes hvis du ikke finder det du søger her på siderne, så kom frisk med spørgsmål eller input. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe.