Babyfotograf og børnefotograf


Åben ifølge aftale..!


Baby- og børnefotograf i Roskilde og i hele Danmark

Babyfotografering og børnefotografering er populært hele året rundt. Navnlig op til jul, hvor bedsteforældrene ønsker sig et nyeste billed af børnebørnene.

Du kan købe en babyfotografering eller børnefotografering som en enkelt fotografering, men du kan også købe flere fotograferinger i barnets første år. Prisen bliver selvfølgelig billigere jo flere du køber.

Babyfotograf og børnefotograf

At fotografere børn kan nogen gange kræve lidt mere tid, alt efter hvor små de er eller hvor generte de er. Hos mig bruger vi den tid der skal til, for netop at undgå stress hos børn og forældre. Og jeg oplever også en helt anden ro, når en fotografering forgår hos børnene selv i deres vante rammer. Alt imens jeg sætter udstyr op, kigger børnene meget interesseret på hvad "ham manden" nu laver. Og så er det vigtigt at få opbygget en tillid, så den fotografering vi skal lave, glider så nemt som muligt.


Når vi så er gået igang med en fotografering, forgår det sådan, at jeg tager en masse dejlige billeder som i første omgang sendes uredigeret i lav opløsning i udvalg. Du kan vælge op til 7 færdige billedfiler som er inkluderet i prisen. Har du behov for flere, kan du tilkøbe yderligere færdig-redigerede billedefiler til 190 kr. pr. stk.


Hvis du ikke har brug for ekstra billedfiler, men blot ønsker print af andre billeder i samlingen, kan du bare bestille de print du ønsker. Det er kun print-prisen du betaler for. Men vil du både have færdige filer og print, skal du betale for begge dele.


Pris

Inklusiv 25% moms.


Lille portrætserie

Inklusiv fotografering, prøvebilleder og 3 færdige billedfiler (ingen print)

Pris: 900 kr.


Stor portrætserie

Inklusiv fotografering, prøvebilleder og 7 færdige billedfiler (ingen print)

Pris: 1.500 kr.


Ekstra billedfiler

Tilkøb ekstra billedfiler i færdig høj opløsning.

Pris pr. stk: 190 kr.


Transport

Pr. kørt km: 4,66 kr.