Babyfotograf og børnefotograf


Baby- og børnefotograf i Roskilde og på hele Sjælland

Babyfotografering og børnefotografering er populært hele året rundt. Navnlig op til jul, hvor bedsteforældrene ønsker sig et nyeste billed af børnebørnene.

Du kan købe en babyfotografering eller børnefotografering som en enkelt fotografering, men du kan også købe flere fotograferinger i barnets første år. Prisen bliver selvfølgelig billigere jo flere du køber.

Babyfotograf og børnefotograf

At fotografere børn kan nogen gange kræve lidt mere tid, alt efter hvor små de er eller hvor generte de er. Hos mig bruger vi den tid der skal til, for netop at undgå stress hos børn og forældre. Og jeg oplever også en helt anden ro, når en fotografering forgår hos børnene selv i deres vante rammer. Alt imens jeg sætter udstyr op, kigger børnene meget interesseret på hvad "ham manden" nu laver. Og så er det vigtigt at få opbygget en tillid, så den fotografering vi skal lave, glider så nemt som muligt.


Når vi så er gået igang med en fotografering, forgår det sådan, at jeg tager en masse dejlige billeder som i første omgang sendes uredigeret i lav opløsning i udvalg. Du kan vælge op til 5 færdige billedfiler som er inkluderet i prisen. Har du behov for flere, kan du købe yderligere færdig-redigeret billedefiler til 75 kr. pr. stk.


Pris

Prisen er inklusiv 25% moms.

Portrætfotografering, et barn

Inklusiv 5 færdig-redigeret billedfiler. 

 995kr

Portrætfotografering, fra to børn sammen og enkeltvis

(Gælder ligesom i familiefotografering)

Inklusiv færdig-redigeret billedfiler.

 fra 1200kr

Ekstra billedfiler

Tilkøb ekstra billedfiler i høj opløsning.

pr. stk. 75kr

Transport pr. kørt km.


3,50kr