Baby- og børnefotograf

Babyfotografering og børnefotografering er populært hele året rundt. Navnlig op til jul, hvor bedsteforældrene ønsker sig et nyeste billed af børnebørnene. Du kan købe en babyfotografering eller børnefotografering som en enkelt fotografering, men du kan også købe flere fotograferinger i barnets første år. Prisen bliver selvfølgelig billigere jo flere du køber.
Fotografering af baby og børn

At fotografere børn kan nogen gange kræve lidt mere tid, alt efter hvor små de er eller hvor generte de er. Hos mig bruger vi den tid der skal til, for netop at undgå stress hos børn og forældre. Og jeg oplever også en helt anden ro, når en fotografering forgår hos børnene selv i deres vante rammer. Alt imens jeg sætter udstyr op, kigger børnene meget interesseret på hvad “ham manden” nu laver. Og så er det vigtigt at få opbygget en tillid, så den fotografering vi skal lave, glider så nemt som muligt.

Priser

Lille portrætserie
Inklusiv fotografering, prøvebilleder og 3 færdige billedfiler (ingen print)
900 kr.
Stor portrætserie
Inklusiv fotografering, prøvebilleder og 7 færdige billedfiler (ingen print)
1.500 kr.
Ekstra billedfiler
Tilkøb ekstra billedfiler i færdig høj opløsning. Prisen er pr. styk.
190 kr.
Hvor mange billeder får vi…?
Det foregår sådan, at jeg tager en masse dejlige billeder som i første omgang sendes uredigeret i lav opløsning i udvalg. Du kan vælge op til 7 færdige billedfiler som er inkluderet i prisen. Har du behov for flere, kan du tilkøbe yderligere færdig-redigerede billedefiler til 190 kr. pr. stk.
Ib Halling Fotografi
Køgevej 136, st. 4000 Roskilde