Familiefotografering

En flot familiefotografering til mor & far. De ønsker sig jo altid søde og artige børn - så hvorfor ikke hellere forærer dem det på et skønt billede.
Hvad med flotte familiefoto?

Familiefotografering til alle formål. Du kan vælge om det kun skal være et samlet familiebillede eller det skal være således at du gerne vil blande det lidt. Du kan både få enkeltportræt eller andre opstillinger. Familiefotografering kan laves både inde som udenfor. Så hvis der er en særlig location der har betydning, så vil det være perfekt at forevige familien foran de udvalgte steder.

Priser

Familiepakke A
Gælder for familie der ønsker et fælles billede eller en gruppe med en enkel opstilling. Du for fotografering, samt prøvebilleder og 4 færdig redigerede billedfiler i høj opløsning.
900 kr.
Familiepakke B
Med mulighed for flere variationer, med forskellige opstillinger af de enkelte personer, sammen eller anden fordeling. Du får fotografering, samt prøvebilleder og 7 færdig redigerede billedfiler i høj opløsning.
1.500 kr.
Ekstra billedfiler
Tilkøb ekstra billedfiler i færdig høj opløsning. Prisen er pr. styk.
190 kr.
Hvor mange billeder får vi…?
For hver opstilling tages der en del billeder, så du har noget at vælge imellem. Du får fra 4 til 7 færdig-redigerede billedfiler i høj opløsning. Du kan købe flere for 190 kr. pr. stk. Hvis du ikke har brug for ekstra billedfiler, men blot ønsker print af andre billeder i samlingen, kan du bare bestille de print du ønsker. Det er kun print-prisen du betaler for. Men vil du både have færdige filer og print, skal du betale for begge dele.
Ib Halling Fotografi
Køgevej 136, st. 4000 Roskilde