Portrætfotograf

Portrætfotografering kan laves på mange måder. Det kan være i et studie eller hjemme hos dig privat, eller på din virksomhed.
Portrætfoto

Erhvervsportræt

Erhvervsportræt til din virksomhed. Eller måske til dit CV, profilbillede til Linkedin eller til andre sociale medier.

Kontakt mig og hør nærmere om de muligheder der er, for at lave et godt erhvervsportræt.

Privat portrætfotograf

Portrætfotografering kan laves på mange måder. Det kan være i et studie eller hjemme hos dig privat, eller på din virksomhed.

Portrætfotografering kan også laves på en location udenfor i omgivelser der har særlig betydning eller hvor det giver mening i forhold til hvad billedet skal bruges til.

Priser

Lille portrætpakke
Til dig der kun skal bruge et enkelt digitalt billede, til arbejde eller sociale medier. Du får en fotografering, samt prøvebilleder og en enkelt færdig redigerede billedfil i høj opløsning.
375 kr.
Stor portrætpakke
Her får du lidt mere, med mulighed for flere variationer. Med fotografering, prøvebilleder og 3 færdig redigerede billedfiler i høj opløsning.
900 kr.
Ekstra billedfiler
Tilkøb ekstra billedfiler i færdig høj opløsning. Prisen er pr. styk.
190 kr.
Hvor mange billeder får vi…?
Som udgangspunkt skyder jeg en masse prøvebilleder fra hver opsætning. Billedfilerne sendes i første omgang uredigeret i lav opløsning. Herefter skal du så vælge ud til de færdige billedfiler, som du får sendt i høj opløsning. Du får 1-3 færdig-redigerede billedfiler med i den færdige opgave, og kan tilkøbe flere til 190 kr. pr. stk.
Ib Halling Fotografi
Køgevej 136, st. 4000 Roskilde