Bryllupsfotograf

Planlægning af et bryllup kræver ofte meget energi og logistik for at få det hele til at spille. Der skal gerne være styr på alt, så selve dagen bliver til en dejlig festdag for brudeparret. Og så er det vigtigt at få taget en masse gode billeder, så brudeparret har dejlige minder resten af livet.
Din bryllupsfotograf til den store dag

Hos mig forgår det sådan, at vi allerførst sætter os sammen og snakker tingene igennem med hvilke ønsker, I som kommende brudepar har for billederne til jeres bryllup. Og ud fra de oplysninger, I giver mig, laver jeg den endelige pris med fotografering og kørsel.

Vi skal have styr på, om man må fotografere i kirken, hvor brudebillederne af jer skal tages henne, hvad med brudekørsel og gæster osv. Det kan også være, at vi tager en tur ud for at se lidt på de locations, vi skal arbejde med. Bare vi får styr på alt til bryllupsdagen. Samtalen er inkluderet i prisen.

Priser

Bryllupspakke A
Kun brudebilleder, på en location som aftales på forhånd. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
2.900 kr.
Bryllupspakke B
Før, under og efter kirken, med stemnings- og brudebilleder. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
4.500 kr.
Bryllupspakke C
Samme som Bryllupspakke B, samt billeder ved reception. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
5.900 kr.
Bryllupspakke D
Samme som Bryllupspakke B, samt billeder af gæsterne parvis inden middagen og billeder af bordpynt. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
5.900 kr.
Bryllupspakke E
Her får I en samlet pakke, som dækker Bryllupspakke A, B og C. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
7.500 kr.
Bryllupspakke F
Så kommer her sidste pakke, hvor hele dagen bliver sammensat af dejlige billeder, helt fra kirke og til, I har danset brudevals. Alle udvalgte billeder leveres i færdig høj opløsning.
18.000 kr.
Hvor mange billeder får vi…?
Jeg kan ikke sætte et præcis antal på. Det afhænger nemlig af, hvor omfattende opgaven er. Men der bliver fotograferet alt det, vi har aftalt. Så kan det godt være, at jeg supplerer med lidt mere, hvis jeg falder over noget - uden beregning.
Ib Halling Fotografi
Køgevej 136, st. 4000 Roskilde