Bryllup

Pakke A "Den lille hurtige"

Når det kun gælder selve brudebillederne, enten ved rådhuset eller kirken. I får lidt billeder af jer selv fra dagen, alle billeder i færdigredigeret høj opløsning. Antallet kan svinge lidt, alt efter opgaven.

Pris: 1.200 kr. Pakke B "Den lidt mere udvidet"

I denne pakke, får I lidt mere. Her gælder det samme kun brudebilleder, både ved rådhus eller kirke. Samt at vi tager lidt brudebilleder på en location som vi finder i fællesskab, eller I selv har valgt. Billeder bliver også her leveret færdigredigeret i høj opløsning.

Pris: 1.800 kr.


Pakke C "Før - under og efter"

Her får I så billeder før - under og efter vielsen. Lidt stemning af dagen, med gæster uden for når I kommer ud fra rådhus eller kirke. Brudebilleder ved rådhus eller kirke, eller på en anden location der passer.

Pris: 4.500 kr.Pakke D "Reception"

Nu er I blevet gift, og brudebillederne er i hus. Så venter der en reception, hvor alle gæster er med til at fejre jer. Der bliver taget en masse billeder fra receptionen, hvor gæsterne sidder og hygger sig. Stemningsbilleder som dækker hele begivenheden. 

Pris: 5.900 kr.


Pakke E "Alle gæster par eller familievis, inden middagen"

I stedet for en reception, der er mange der vælger at gå direkte til middagen, efter vielsen. Og her bliver der taget billeder af alle gæster inden middagen serveres. Det kan være parvis eller familievis. Det kan også være forskillige opstilliger med brudeparret o.s.v. Her er det kun fantasien der sætter grænsen. Jeg tager også billeder af bordet med pynt, så brudeparret har et dejligt minde fra bryllupet.

Pris: 5.900 kr.


Pakke F "Den halve pakke, indtil middagen"

Her får I alt med, både vielsen, brudebilleder, reception og gæster inden middag. 

Pris: 7.500 kr.


Pakke G "Alt på dagen, fra vielse til og med brudevals"

Her er den fulde pakke. Der bliver taget billeder af alt det der sker på dagen, lige fra før vielsen og hele dagen igennem, hvor I er kommet til brudevalsen. 

Pris: 18.000 kr.