Bryllupsfotograf


Åben ifølge aftale..!


Bryllupsfotograf i Roskilde og i hele Danmark

Hvor mange billeder får vi....?

Jeg kan ikke sætte et præcis antal på. Det afhænger nemlig af hvor omfattende opgaven er. Men der bliver fotograferet alt det vi har aftalt. Så kan det godt være at jeg supplerer med lidt mere, hvis jeg falder over noget - uden beregning.

Din bryllupsfotograf til den store dag

Planlægning af et bryllup kræver ofte meget energi og logistik, for at få det hele til at spille. Der skal gerne være styr på alt så selve dagen bliver til en dejlig festdag for brudeparret. Og så er det vigtigt at få taget en masse gode billeder, så brudeparret har dejlige minder resten af livet.

Hos mig forgår det sådan, at vi allerførst sætter os sammen og snakker tingene igennem med hvilke ønsker I som kommende brudepar har for billederne til jeres bryllup. Og ud fra de oplysninger I giver mig, laver jeg den endelige pris, med fotografering og kørsel. Vi skal have styr på om man må fotografere i kirken, hvor brudebillederne af jer skal tages henne, hvad med brudekørsel og gæster osv. Det kan også være at vi tager en tur ud for at se lidt på den locations vi skal arbejde med. Bare vi får styr på alt til bryllupsdagen. Samtalen er inkluderet i prisen.

Til selve dagen har jeg selvfølgelig fået lavet en plan for hvordan det hele skal spille sammen og er 100% klar til opgaven. De billeder I får er alle digitale billedfiler, hvor jeg har siddet og klargjort alle dem der skal leveres. Og alle billedfiler bliver sendt i høj opløsning. Jeg laver det helt færdigt til jer, så I blot kan sidde og nyde de skønne billeder fra jeres bryllupsdag, i fred og ro. 


Pris

Inklusiv 25% moms.


Bryllupspakke A

Kun brudebilleder, på en location som aftales på forhånd. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 2.900 kr.


Bryllupspakke B

Før- under og efter kirken, med stemningsbilleder og brudebilleder. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 4.500 kr.


Bryllupspakke C

Samme somBryllupspakke B, samt billeder ved reception. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 5.900 kr.


Bryllupspakke D

Samme som Bryllupspakke B, samt billeder af gæsterne parvis inden middagen og billeder af bordpynt. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 5.900 kr.


Bryllupspakke E

Her får I en samlet pakke, som dækker Bryllupspakke A, B & C. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 7.500 kr.


Bryllupspakke F

Så kommer her sidste pakke, hvor hele dagen bliver sammensat af dejlige billeder, helt fra kirke og til I har danset brudevals. Alle udvalgte billeder, leveres i færdig høj opløsning.

Pris: 18.000 kr.


Transport

Pr. kørt km: 4,66 kr.