Portrætfotograf


Åben ifølge aftale..!


Portrætfotograf i Roskilde og i hele Danmark

Privat portrætfotograf

Portrætfotografering kan laves på mange måder. Det kan være i et studie eller hjemme hos dig privat, eller på din virksomhed.

Portrætfotografering kan også laves på en location udenfor i omgivelser der har særlig betydning eller hvor det giver mening i forhold til hvad billedet skal bruges til.

Portrætfotograf til både privat og erhverv 

Erhvervsportræt

Erhvervsportræt til din virksomhed. Eller måske til dit CV, profilbillede til Linkedin eller til andre sociale medier.

Kontakt mig og hør nærmere om de muligheder der er, for at lave et godt erhvervsportræt.


Som udgangspunkt skyder jeg en masse prøvebilleder fra hver opsætning. Billedfilerne sendes i første omgang uredigeret i lav opløsning. Herefter skal du så vælge ud til de færdige billedfiler, som du får sendt i høj opløsning. Du får 1-3 færdig-redigerede billedfiler med i den færdige opgave, og kan tilkøbe flere til 190 kr. pr. stk.


Hvis du ikke har brug for ekstra billedfiler, men blot ønsker print af andre billeder i samlingen, kan du bare bestille de print du ønsker. Det er kun print-prisen du betaler for. Men vil du både have færdige filer og print, skal du betale for begge dele.


Pris

Inklusiv 25% moms.


Lille portrætpakke

Til dig der kun skal bruge et enkelt digitalt billede, til arbejde eller sociale medier. Du får en fotografering, samt prøvebilleder og en enkelt færdig redigerede billedfil i høj opløsning.

Pris: 375 kr.


Stor portrætpakke

Her får du lidt mere, med mulighed for flere variationer. Med fotografering, prøvebilleder og 3 færdig redigerede billedfiler i høj opløsning.

Pris: 900 kr.


Ekstra billedfiler

Tilkøb ekstra billedfiler i færdig høj opløsning.

Pris pr. stk: 190 kr.


Transport

Pr. kørt km: 4,66 kr.